Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бирюківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04361806) був реорганізований і увійшов до складу Рокитнянської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Свято осені

22 листопада 2019 року в дошкільному закладі освіти «Дзвіночок» Бирюківської сільської ради під керівництвом та організацією завідуючої Пащенко О.В. і вихователя Мусієнко С.Г було проведено свято «Осені».

В святі були задіяні всі вихованці дитячого садка.  З дитячих вуст звучали віршики про осінь, про її багатий і різноманітний врожай овочів та фруктів. Мелодійно звучали пісні та кружляли танці. З ініціативи та організації помічника вихователя Шевченко Т.П., на столиках лежало розмаїття овочів і фруктів, які були гармонійно виложені та романтично оформлені. З яблук виглядала довгенька гусениця, гарбуз був господарем свого роду, з ялинкових шишок збудована хатка, на візку вложені морква, бурячок, картопля, огірки та інше.

На  святі  були  присутні  батьки,  бабусі  та  бажаючі  подивитись на  виступ маленьких вихованців садочка. Всі залишилися задоволені та піднесені, адже діти це наше майбутнє.

Висловлюємо подяку працівникам ДЗО  «Дзвіночок» та  побажання кращих здобутків і знань дошкільнятам.


    


« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *